Fotis

 

Dear fans and friends,With a heavy heart we have to tell you very sad news! Our dear friend,brother and bass player Fotis  was diagnosed with pancreas cancer 8 days ago! He is very sick and we watched over him during the last days In hospital. Our goal was to get him back to his beloved family in Greece. He flew back to Athens on the second Christmas day…!We are all devastated and broken.We decided together with Fotis that we would tell you this sad news when he would be back home in Greece. He is in  hospital now surrounded by his family.
We will keep you informed.


Lieve fans en vrienden,Met pijn in ons hart vertellen we jullie dit verdrietige nieuws. Onze lieve vriend,broeder en bassist Fotis is 8 dagen geleden gediagnosticeerd met alvleesklier kanker! Hij is heel erg ziek en we hebben de afgelopen tijd dat hij in het ziekenhuis verbleef voor hem gezorgd. Ons gezamenlijke doel was om hem zo snel en zo sterk mogelijk naar zijn familie in Griekenland te krijgen. Op tweede kerstdag Is Fotis terug gevlogen naar Athene. We zijn er allemaal gebroken en kapot van. We hebben in overleg met Fotis besloten om dit nieuws pas met jullie te delen, als hij thuis was in Griekenland. Hij is nu daar in het ziekenhuis omringd door familie.
We houden jullie op de hoogte.

Fotis