New bassman

Dear Friends and Fans,
 
After this difficult period in the band’s history, we came together a couple of weeks ago and we all felt that it was ready to move on. So we started playing, just the three of us, and we all felt the love for music and how much we missed playing as a band. So we started talking about a new bassman and more important who fitted as a person and who was up for the job. One name came up in every discussion we had. Funny thing is that we found out later  that he also had the idea of asking to join the band. So it was one phone call and a long rehearsal and we knew that there was magic and love for music again. It felt good.
So we would like to welcome our new bassman and his name is:
BAREND COURBOIS
 
Lieve Vrienden en Fans,
 
Na deze moeilijke periode  in de geschiedenis van de band, zijn we een paar weken geleden bij elkaar gekomen omdat we allemaal voelden dat we verder wilden. We begonnen weer samen te spelen en voelden weer de liefde voor muziek en het gemis om als band te spelen. Het gesprek ging ook over een nieuwe bassist zoeken en belangrijker wie qua persoon en muzikaliteit in de band zou passen. Iedere keer kwam dezelfde naam naar voren in iedere discussie die we voerden. Grappig detail is, dat we er later achter kwamen dat, hij ook rondliep met het idee, om te vragen bij ons te komen spelen. Maar goed na een telefoontje en een lange repetitie wisten we allemaal dat de liefde voor muziek en de magie er weer was. Het voelt goed.
Dus bij deze verwelkomen wij onze nieuwe bassist en zijn naam is: 
BAREND COURBOIS
 

New bassman