new tour and new album

After almost two years of enforced silence Julian Sas and his band are about to start a new phase in their successful career. Full of energy with a new tour and new album. Determined to fully live up to their reputation of being one of Europe’s best live acts.

The enforced period of silence was an emotional one for Julian and his comrades. Not only because of the pandemic but also because of the sad loss of their friend and fellow musician Fotis Anagnostou. Emotions that became Sas’s inspiration for the songs on his new album ‘Electracoustic’. An unusual title for an unusual album because the record will include 2 sets of 12 new songs; an electric / full band set and a set with acoustic versions of the same songs.

The ‘Electracoustic’ album will be released on March 4, 2022 as a 3 LP set (limited edition) and a 2 CD set.

Julian Sas – nieuwe tour en nieuw album

Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album. Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken.

De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie.

‘Electracoustic komt uit op 4 maart 2022 als 3 LP set (gelimiteerde oplage) en 2 CD set.

new tour and new album