Roland Bakker

Dear Fans and Friends,

 
After long conversations we would like to tell you all that Roland will not play with the band for the upcoming tour. For Roland it feels that now is not the time to get on stage with us again, after all we have been through and the times we are living in.We respect his decision and we would like to thank him for his friendship and music. The band will be touring again as a trio.
 
Na lange gesprekken willen wij jullie laten weten dat Roland aankomende tour niet met de band zal meespelen. Roland voelt dat voor hem de tijd nog niet rijp is met de band het podium op te gaan, na alles wat we hebben meegemaakt en de tijd waarin we leven. We respecteren zijn beslissing en willen hem graag bedanken voor de vriendschap en muziek.

De band gaat weer touren als een trio.
 
Julian Sas Band
 
Roland Bakker